Tack till Blogger

Loesje Logo                

fredag, januari 12, 2007

Loesje vill VårMötas!

Helgen den 16-18 mars, vecka 11, samlas vi allihopa i Norrköping för att VårMötas. Gamla som nya medlemmar, sympatisörer, vänner, bekanta, eldsjälar och andra nyfikna är välkomna för att leka, skriva, umgås, prata framtida projekt och komma på nya ideer. Det behövs inga förkunskaper.

Under helgen kommer vi bl.a. att gå igenom stadgarna, kolla vilka som är aktiva och vilka som sitter i styrelsen och om någon förändring ska ske. Vi kommer diskutera hur hemsidan ska läggas upp, hur urvalet av affischer ska ske, ha en grundläggande genomgång av hur hemsidan fungerar och diskutera omkring lag och rätt.

Dessutom kommer vi ha en textworkshop, layouta, skriva ut affischer och affischera. Vi samlas på fredagen, mellan klockan 18-20, för att kunna ha lite kvällsfika och lära-känna-lekar. Vi möter upp på centralstationen, så hör av er när ni vet när ni ska komma. På söndagen är det aktiviteter planerade fram till klockan 15.00.

Det vore bra om alla hörde av sej, som tänker komma, så att vi vet hur många vi ska räkna med.

Övernattning sker i en fritidsgård i centrala Norrköping, där vi även kommer tillbringa dagarna och där det finns matlagningsmöjligheter. Vi kommer att laga god mat till självkostnadspris. Inga andra omkostnader tillkommer förutom att ni står för resekostnaden själva.

Kom ihåg att ta med dej sovsäck, liggunderlag, tandborste, inspiration, och en grönsak.

Om folk har ideer och tips eller undrar över något är ni väldigt välkomna att höra av er genom att mejla till loesjenorrkoping@gmail.com. Vi vill fokusera på framtiden och alla ideer folk har, så du får gärna tänka lite innan om det är något du vill dra igång med/syssla med eller dela med dej utav.

Så, boka in datumet i din kalender redan nu och sprid det till alla du känner. Fortsätt annars med ditt oplanerade liv.

Vi ses snart! Kramar