Tack till Blogger

Loesje Logo                

torsdag, januari 11, 2007

Loesje i radion.

Idag, 11/1 var Loesje med i P4, där hannah och matilda pratade, i ett avslappnat och reflekterande samtal innehållande filosofiska tankar omkring flickan bakom namnet, huruvida Loesje är politisk eller inte, vad som hände i linköping, framtidsplaner, aktiviteter, reaktioner från omgivningen och en uppmaning om att ta det lugnt i morgonstressen. Vi behandlade aktuella och intressanta ämnen på ett bra sätt. Det kändes som att det var ett givande samtal och att Lotta som intervjuade oss, framställde det hela på ett bra sätt.

Och mitt i det hela kommer en skön låt med Hoola Bandoola Band: Vem kan man lita på? och vi tycker båda det känns ganska coolt att iallafall en gång i livet fått önska en låt i radion. ;-)

Gå in på: http://www.sr.se/webbradio/index.asp?namn=&typ=events&pubId=1137904&unitID=&BlockProgram= för att lyssna du med. Det börjar 12 minuter in.

Snart kommer den svenska bulletinen (om du har tips, ideer, bilder, aktiviteter eller varför inte ett recept eller senaste tankarna omkring bristen på snö (vi hade faktiskt snö i en hel halvtimme idag här i norrköping! :)) så tveka inte att mejla loesjenorrkoping@gmail.com).

Vi kommer även strax upp med info om att det är dags att VårMötas här i Norrköping! Håll utkik på hemsidan.

Diskussion: 1

Anonymous Anonym skrev...

Ja, troligen sa det ar

fredag, mars 19, 2010  

Skicka en kommentar

<< Huvudsida