Tack till Blogger

Loesje Logo                

måndag, december 18, 2006

Loesje kalender 2007, banankartonger och media.

Nu finns Loesje kalendern att beställa under "produkter" här på hemsidan. Den är i A6-format, lätt och behändig att ha i fickan och full av inspiration och glädje och kreativitet.

I samband med kalendern har vi stått på stan i Linköping och Norrköping, byggt upp en stor staty av banankartonger med ett jätte-loesjecitat på och bjudit på bullar och te och försökt få folk att var lite mindre stressade i julruschen, lite mindre oroliga över all julklappshysteri och lite mer spontana och oplanerade och le lite mera.



Media har uppmärksammat oss ordentligt, fredagen den 15/12 sändes det i Östnytt i tv2 ett inslag på ett par minuter (går att se på http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=382895, börjar ungefär 7 minuter in), och i NT (Norrköpings tidningar) så publicerades en artikel (http://www.nt.se/%5CGEN_UtmatningNorrkoping.asp?ArticleID=1373583&CategoryID=225&ArticleOutputTemplateID=47&ArticleStateID=2&ParentID=) och Folkbladet har också skrivit om oss (http://www.folkbladet.se/GEN_Utmatning.asp?ArticleID=1373501). Idag ringde tv4 också och ville göra ett inslag, så vi får se vad det blir av den saken.

När vi stod på stan kom det fram många människor och pratade med oss, åt bullar, läste och köpte vykort. Det känns skönt att komma igång och göra lite aktiva och kreativa saker. Det behövs så vi inte alla somnar i den här kalla, mörka vintern.

Vi tänkte även publicera lite texter som vi skrivit här i höstmörkret (eller höstvärmen, p.g.a. alla varma ljus och kramar och täcken och element) som det bara är att skriva ut och klistra upp på stan!